Wie maakt
Thermoplaster?

Over ons Contact

scroll

Wie maakt thermoplaster?

Thermoplaster is een gepatenteerd product dat ontwikkeld werd en in eigen beheer geproduceerd wordt door RDS Group uit Hasselt.

Achter RDS Group staat een team van drie ondernemers in de bouwsector en een bouwkundig ingenieur. Hij is het brein die de innovaties technisch uitwerkt. De ondernemers – een handelaar in bouwmaterialen en initiatiefnemer uit Bree, een ondernemer  van een afwerkingsbedrijf uit Hasselt en een bouwpromotor uit Heusden-Zolder – zien de opportuniteiten in de markt en kennen de noden van aannemers en bouwers. Natuurlijk zijn er ook nog andere partijen betrokken geweest bij de totstandkoming van Thermoplaster. Zoals het octrooibureau, LC Patents, het communciatiebureau Hands, social media agency Hyggle, Medialife dat alle videoproductie heeft verzorgd en alle fabrieksmedewerkers van het product. Waarvoor dank!

RDS Group is een op en top Limburgs bedrijf. De ontwikkeling van Thermoplaster steunt op een uitgekiende combinatie van materialen en hun eigenschappen. De ontwikkeling vanaf het idee tot het marktklare en gecertifieerde product nam een 4-tal jaar in beslag.

RDS Group behoudt de totale controle over het volledige productieproces en over de kwaliteit van de grondstoffen zodat de kwaliteit van het eindproduct altijd gegarandeerd is. RDS Group is op geen enkele manier afhankelijk van derde partijen.

Interesse om (exclusief) verdeler te worden van Thermoplaster?

RDS Group is in eerste instantie een fabrikant van innovatieve bouwmaterialen. Wij zijn voor Thermoplaster op zoek naar verdelers die ons een meerwaarde kunnen bieden en met wie we Thermoplaster als sterk merk in de markt kunnen zetten.

Interesse gekregen om verdeler te worden?

Word verdeler

Thermoplaster is opgenomen in de databases van

EPD adviesburo
WTCB