Waterproof.
Perfect voor buiten.

Over Thermoplaster Isolate Contacteer ons

scroll

Een muurpleister die water afstoot: maak kennis met Thermoplaster Isolate. Een ademende laag technologie die de meest extreme weersomstandigheden het hoofd biedt. Dit gemakkelijk aan te brengen ‘lichtgewicht’ beschermt je buitenmuren optimaal tegen vocht. Zo blijven ze langer schoon – zonder dure extra coating. Ondoordringbaar zoals de dubbele verenlaag van de pinguïn. En dan is er nog de isolerende waarde.

Deze isolerende waarde en waterafstotendheid verminderen ook nooit met de tijd. Dit in vergelijking met andere isolatiematerialen en coatings die na verloop van tijd wel aan vervanging toe zijn. De combinatie van Thermoplaster Isolate en isolatieplaten zal er bovendien ook voor zorgen dat de levensduur en duurzaamheid van de isolatieplaten wordt verlengd.

Thermoplaster Isolate is waterproof, altijd en overal.

Kenmerken

Hoe werk je met Thermoplaster?

Thermoplaster Isolate is goedkoper, duurzamer én gemakkelijker om mee te werken

Hoe Thermoplaster Isolate gebruiken?

Bekijk hier hoe u op de juiste manier Thermoplaster Isolate moet gebruiken.

Interesse om (exclusief) partner te worden van Thermoplaster?

RDS Group is in eerste instantie een fabrikant van innovatieve bouwmaterialen. Wij zijn voor Thermoplaster op zoek naar partners die ons een meerwaarde kunnen bieden en met wie we Thermoplaster als sterk merk in de markt kunnen zetten.

Interesse gekregen om partner te worden?

Word partner

Thermoplaster is opgenomen in de databases van

EPD adviesburo
WTCB