scroll

Interesse om (exclusief) partner te worden van Thermoplaster?

Partner worden? Thermoplaster biedt nieuwe en technologisch innovatieve producten aan die een antwoord bieden op veel courante problemen in de bouw en meer bepaald in de renovatiebouw. Thermoplaster Isolate is in eerste instantie een buitenpleister. Het is de ‘betere’ oplossing voor gevels waar geen bijkomende buitenisolatie mogelijk is en voor gevels waar spouwmuurisolatie uitgesloten is. Het is de ‘betere’ oplossing voor gevels die enkel aan de binnenzijde kunnen geïsoleerd worden. Het is de beste oplossing voor het duurzaam – en elegant – waterdicht maken van buitenmuren.

Wie zoeken wij

Verdelers

Verdelers die Thermoplaster producten mee in de markt zetten. Het doel van een verdeler is om onze producten aan te bieden aan plaatsers en aan eindgebruikers. Je zal als verdeelpunt exclusief verantwoordelijk zijn voor een bepaalde regio en als enige Thermoplaster producten mogen aanbieden. What’s in it for you?

  • Je krijgt de kans om te werken met unieke en innovatieve producten
  • Met al je vragen kan je terecht bij een technical support
  • Je krijgt toegang tot tal van marketingmateriaal
  • Voordelige vastgelegde aankoopprijs voor alle verdelers

Plaatsers

Thermoplaster zoekt daarnaast ook enthousiaste plaatsers! Wat houdt dat juist in? Eerst en vooral volg je een erkende opleiding van Atrium Opleidingen om de producten van Thermoplaster perfect te kunnen plaatsen. Hiervoor ontvang je een certificaat. Je behoort dan tot het erkende plaatsersnetwerk van Thermoplaster. Deze erkende plaatsers vind je hier.

Particulieren

Particulieren die gebruik willen maken van de garantie van Thermoplaster, zijn verplicht om een erkende plaatser in te schakelen voor de plaatsing van de Thermoplaster producten. Indien het niet door een erkende plaatser wordt geplaatst, heeft de klant geen recht op garantie. Welke andere voordelen heeft het om een erkend plaatser te worden van Thermoplaster?

  • Gebruiksgemak en kwaliteitsgarantie
  • Kostenefficiënt product
  • Exclusiviteit
  • Erkende opleiding en certificaat
  • Technical support

Laat hier dan je gegevens achter en wij contacteren jou voor een eventuele samenwerking!

Ontdek onze partners

Atrium

Atrium is dé centrale partner die u als zelfstandige, manager of bedrijfsleider helpt de juiste nascholing of preventieoplossing te selecteren die de wetgever eist voor transport, logistiek en bouw. Daarbij worden kwaliteit en innovatie hoog in het vaandel gedragen. Atrium is verantwoordelijk voor de opleidingen van Thermoplaster. Plaatsers die een erkend certificaat willen ontvangen, zijn verplicht om een opleiding te volgen via Atrium. Zo wordt de kwaliteit van de plaatsing gegarandeerd. Zowel Sollex, ook specialist in de GDPR wetgeving, als AVM Consultancy bieden een betrouwbare en zorgeloze oplossingen voor de steeds veranderende wetgeving waarmee je bedrijf geconfronteerd wordt. Wij garanderen dat het in orde komt. We nemen je alle technische en functionele uitdagingen uit handen. Dat doen we door beproefde oplossingen aan de hand van een kort opleidingstraject perfect in te passen in je bedrijf. Wij hebben de ervaring om je heel oplossingsgericht en stapsgewijs door elke specifieke situatie te loodsen.
Bezoek hun website

Lahou pleisterwerken

Lahou pleisterwerken is gespecialiseerd in het plaatsen van minerale en siliconenpleisters, met of zonder isolatie. Schilderwerken en gevelrenovatie behoren tevens tot de specialiteiten. Lahou pleisterwerken is een erkende plaatser van Thermoplaster producten.  
Bezoek hun website

Jim & Partner

Jim & Partner is de aangewezen partner voor nieuwbouw en renovatiewerken. Het bedrijf staat voor kwaliteitsvol werk tegen gunstige prijzen. Hierbij wordt een snelle realisatie van het project gegarandeerd. Je kan voor tal van zaken terecht bij Jim & Partner zoals: voegwerken, afkitwerken, gevelrestauratiewerken, gevelbekleding etc… Jim & Partner is een erkende plaatser van Thermoplaster producten.
Bezoek hun website

Schrijf je in voor de opleiding tot pleisteraar!

Enkel gevormde pleisteraars mogen met Thermoplaster werken. Om erkend pleisteraar van Thermoplaster te worden, moet je eerst een opleiding volgen bij Atrium. Deze opleiding neemt een volledige dag in beslag. Je krijgt alle theoretische uitleg over de voorbereiding, de eigenschappen van het product en uiteraard praktijkoefeningen om manueel of met een spuitmachine te werken.

Je leert de verschillende afwerkingsmogelijkheden (vlak, gekrabd, geschuurd) toepassen. Een belangrijk aspect van de opleiding handelt over de correcte opbouw van een rolsteiger en het op hoogte werken met een veiligheidsharnas. Na afloop krijg je een opleidingsattest op naam.

Schrijf je hier in

Thermoplaster is opgenomen in de databases van

EPD adviesburo
WTCB